For at du nemmere kan følge med i den udvikling der løbende sker på Previsto.com, giver vi dig nu et månedligt overblik, hvor du kort kan blive opdateret.

Våde fingre skal ikke hindre dig i hurtigt at komme i kontakt med kunden via vores app. Derfor har vi nu ændret størrelsen på knapperne til kontakt med kunden, så du hurtigt og nemt kan komme videre i arbejdet.
I app'en har vi også sikret at data der indtastes i Previsto opdateres i app'en, hvilket desværre ikke er sket hver gang tidligere.

Du kan nu også vælge om du vil tilføje øget sikkerhed i app'en. Vi har gjort det muligt at der skal indtastes TouchID eller pinkode, når app'en benyttes. Du finder muligheden under Indstillinger -> Sikkerhed.

Måske har du kæmpet med max grænsen for SMS'er, mails og filer. Det kan være surt at blive begrænset i sit arbejde, så derfor har vi nu øget grænsen for SMS til 2500 om måneden og givet plads til 1 gb filer. Af bl.a. sikkerhedsmæssige årsager kan vi dog ikke fjerne grænsen fuldstændigt.

Udover ovennævnte ændringer har vi også kigget på forskellige bugs, der kunne irritere dig i dit daglige arbejde. Det dækker typisk de fejl vores kunder melder ind. Her kan vi nævne:

  • Kontakter skal markeres som kunder ved oprettelse
  • Kan ikke aktivere aftale hvis "næste dato" er i fortiden
  • Manglende automatisk planlægning i visse måneder
  • Aftale der tidligere er udført kan ikke genaktiveres, når det kun er til udførsel en enkelt gang
  • Aftaler oprettet til udførsel over en periodekan ikke låses en bestemt dag

Vi håber, at denne række af tilpasninger og ændringer vil være en hjælp i din hverdag.