En af de mest efterspurgte ting i Previsto i den senere tid er mulighed for let at kunne ændre manuelt i planen. Derfor er det med stor glæde vi kan introducere de sidste ændringer vi har lavet i planlægningsbrugerfladen: Drag and Drop!

Hvad er det nye?

Previsto har indtil nu gået meget langt for at fuldt ud at automatisere planlægningen, hvilket resulterer i kortere kørselsafstande end det ellers er muligt at planlægge manuelt. Men der er også ting som Previsto ikke kan tage højde for og derfor er det nødvendigt at kunne tilrette aftaler manuelt.

Manuel tilretning har hele tiden været muligt i Previsto, men det har ikke været særlig enkelt. Det er det vi ønsker at forbedre med denne nye funktion.

Det er i al sin enkelthed nu muligt med musen at trække en kunde fra kortet op på en anden dato på tidslinjen. Det flytter kundens aftaler fra den viste dag til at blive låst til den dag man slipper den på. Aftaler der normalt planlægges automaisk efter et interval, vil falde tilbage til dette næste gang du markerer arbejdet som udført.

Se et kort eksempel i nedenstående video eller læse mere i vores hjælpesektion om tidslinjen.