En længe efterspurgt funktion i Previsto er muligheden for at kunne knytte filer direkte til kunder. Vi er derfor glade for at kunne fortælle at det nu er muligt og lidt om hvordan du kan bruge det.

I relation til kunder

På alle kunder vil der fremover være en ny fane med navnet Filer. Når du klikker på den vil du få et overblik over alle filer der er knyttet til kunden. Her kan du uploade alle de filer du ønsker og du kan fjerne dem der ikke længere er relevante. Du kan selvfølgelig også downloade dem du skal bruge.

Du kan læse mere i vores hjælp om hvordan du bruger Filer.

Næste skridt: App'en

Vores næste skridt er at få tilføjet muligheden for at se filer fra kunder direkte i vores App til iOS/Android. Vi ved at mange har stort behov for at kunne dele filer i relation til kunder med medarbejdere der bruger vores App, så det er vigtigt for os at få denne del frigivet som noget at det næste.

Opdatering: Dette er nu frigivet i vores mobile app. Du kan under kunder se de samme filer som der ses under kunder i web brugerfladen.

På alle kunder er der nu mulighed for at se filer tilknyttet kunden.

Feedback

Har du input eller feedback til Filer eller om Previsto generelt, er du altid velkommen til at skrive til os på support@previsto.com.