En af de ting der gør Previsto til noget særligt i forhold til vores konkurrenter, er muligheden for at planlægge og optimere ruter automatisk. Mange er vant til at skulle gøre det manuelt, hvilket både er tidskrævende og svært at vedligeholde når kundebasen vokser. Det vil vi lave om på!

Men det har indtil nu været svært at få et rigtig godt indblik i hvordan arbejdet er planlagt i forhold til den ønskede arbejdstid. Derfor satte vi os ned og drøftede designet af vores tidslinje med mål om at optimere den. Vi har nu taget første spadestik og vil gerne vise jer hvad vi har ændret indtil nu og forklare lidt om hvad vi gerne vil med den på sigt.

Hvad er det nye?

Vi fandt frem til en metode der kan sammenholde en masse vigtige data om din virksomhed og præsentere disse på en måde der er til gavn for dig direkte i tidslinjen. Indtil nu var det muligt at se i tidslinjen hvilke byer der ville blive besøgt på de enkelte dage, men det var svært at overskue hvilke dage der var lange, hvilke der var korte og hvilke der var planlagt lidt specielt for at kunne opfylde særlige aftaler med kunderne.

Vi har nu ført alle disse informationer direkte ind i tidslinjen samtidig med at vi har bevaret overblikket. Bynavne for den enkelte dag kan stadig ses ved blot at føre musen hen over den enkelte dag.

Tidlinje med angivelse af planlagt arbejdstid

Hvad så fremover

Vi arbejder videre med tidslinjen så den bliver et endnu stærkere værktøj. Det skal være muligt at justere arbejdstiderne direkte fra tidslinjen – tilføje ferie, forkorte en arbejdsdag, tilføje en arbejdsdag m.m. – efterfulgt af en automatisk tilpasning af planen til den justering der er foretaget.

Var det det?

Nej, selvfølgelig ikke. Du har meget mere i vente. ;-)