Siden nytår har vi arbejdet fokuseret på en større ændring i vores datastruktur for at forberede Previsto på fremtiden. De ændringer har nu taget effekt og vi er derfor glade for at kunne fortælle lidt om forbedringerne samt hvad de betyder for dig fremover.

Optimeret planlægningshastighed

Vores automatisk planlægger har til tider været årsag til at brugerfladen føltes sløv. Det skyldes at arbejdet først blev lagt i kalenderen efter den automatisk planlægning var udført – hvilket oftest tager 2-6 sekunder eller mere.

Vi har derfor foretaget flere ændringer i den forbindelse. For det første bliver arbejdet lagt i kalenderen så snart du gemmer en aftale og du kan arbejde videre. Efterfølgende vil den automatisk planlægning begynde og evt. opdatere placeringen af nogle opgaver i tidslinjen hvis der er behov for det. For det andet har vi optimeret planlæggeren så den er blevet hurtigere. Begge dele medfører en brugerflade der virker lidt mere snappy end før.

Datastruktur til fremtiden

Vi havde nogle udfordringer med den måde vi har gemt fremtidige opgaver. Det medførte at det ikke var muligt bl.a. at lave forudfakturering for mere end den kommende arbejdsdag. Det var heller ikke muligt at planlægge mere end én fremtidig opgave pr. aftale, hvilket er essentielt for opgaver med meget korte intervaller.

Den nye datastruktur giver os meget mere fleksibilitet og åbner bl.a. op for at vi kan implementere rigtig forudfakturering og bedre planlægning for de helt korte intervaller. Den gør det også lettere for os at implementere håndtering af kontant betaling, pludselig opstået ekstra arbejde hos en kunde og meget mere.

Live opdatering på tværs af enheder

En ekstra bonus feature der er kommet med i denne opdatering er at ændringer til planen opdateres live på tværs af enheder. Helt konkret betyder det at hvis en medarbejder i marken bruger sin mobile enhed, vil ændringer til planen blive reflekteret i brugerfladen hos kontormedarbejderen hjemme på kontoret.