Vi har for nylig frigivet et helt nyt layout til håndering af medarbejdere. Som noget nyt er det nu muligt at invitere medarbejdere ind i virksomheden. De får en mail, accepterer invitationen og vil med det samme kunne gennemføre arbejde for din virksomhed.

Opret invitation

Det er let og enkelt at invitere en ny medarbejder

Når din virksomhed vokser er der ofte brug for flere hænder. Med Previsto kan du invitere alle dem du har behov for og automatisk få planlagt arbejdsplaner til dem med det samme. Du bestemmer selv hvor mange rettigheder de skal have i din virksomhed og du kan let fjerne dem fra din virksomhed igen, hvis det er nødvendigt.

Justér arbejdsuge

Vi er gjort det mere overskueligt at justere den enkelte medarbejders arbejdsuge. Det er vigtigt for Previsto at vide hvornår den enkelte medarbejder er på arbejde, for at kunne planlægge arbejdet bedst muligt. Så kan Previsto nemlig tage højde for om nogle medarbejdere har ugentligt fridage, har tidligt fri nogle dage eller lignende, og tage højde for det når den planlægger hvilke kørselsruter der er de mest optimale for din virksomhed.

Overskuelig justering af arbejdsuge

Angiv ferie, sygdom og tilpassede arbejdsdage

Selvom alle medarbejdere har en plan for hvornår de arbejder - en arbejdsuge - så vil der altid være afvigelser. Når sommeren kommer står ferien på spring og når vinteren kommer så kommer forkølelsen. Eller nogle gange føler man for at arbejde igennem og andre gange for at tage tidligt fri så man kan tage i Zoologisk have med familien.

Med Previsto er det en leg at sørge for at dine medarbejdere kan få den frihed samtidig med at du laver den optimale ruteplanlægning. Du skal blot angive feriedage, sygedage eller tilpassede arbejdsdage, så sørger Previsto for resten.

Så hvis du ikke allerede har brugt vores nye medarbejderoverblik så prøve det nu. Og er du ny med Previsto, så husk at du får altid de første 30 dage gratis uden nogen forpligtelser.