Previsto er planlægning af arbejde. Og vi ønsker løbende at optimere den planlægning Previsto kan tilbyde. Med den sidste nye opdatering til Previsto er det nu muligt at se planerne for din virksomhed 6 måneder frem i tiden.

Indtil nu har Previsto planlagt opgaverne for en kunde fra gang til gang. Det vil sige at når en kunde har en fast aftale og en opgave i den forbindelse er udført, vil Previsto planlægge den næste opgave. Men ofte er der behov for at kunne planlægge opgaver for en aftale langt ud i fremtiden.

Previsto understøtter nu dette behov for langsigtet planlægning. Det gøres ved at Previsto planlægger opgaver for alle aftaler 6 måneder frem i tiden og det vil give en række fordele. Det er nu nemmere at planlægge ferieperioder fordi opgaver i f.eks. hele sommerperioden kan flyttes manuelt så de ikke falder i ferieuger. Og det vil også snart blive muligt at se den forventede omsætning i Previsto frem i tiden.

Men vi har mere på vores roadmap der skal optimere planlægningen af dit arbejde. Og du er altid velkommen til at komme med input på info@previsto.com