<- Oversigt

Previsto præsenterer leveringsadresser - hvor du vil

Med Previstos nyeste funktion kan du planlægge levering af dine opgaver til andre adresser end kundens egen adresse. Med den nye mulighed for at angive leveringsadressen på aftaler og opgaver er det nemt at planlægge arbejde, der skal leveres til andre adresser end kundens egen. Previsto har i dag lanceret en ny funktion, som gør det lettere at levere tjenester til andre adresser end kundens. Det kan ofte være et behov, hvis en kunde har mange adresser, men har brug for at få fakturaen sendt til én bestemt adresse. Eller behovet kan opstå, hvis man udfører arbejde som underleverandør for en anden virksomhed.

Leveringsadresse på aftaler

Når der er angivet en leveringsadresse på en aftale, vil alle fremtidige opgaver for den aftale blive planlagt til leveringsadressen i stedet for kundens adresse. Der kan indstilles forskellige leveringsadresser på de enkelte aftaler under en kunde. Med andre ord er det muligt at have en kunde med forskellige aftaler, der hver har deres egen leveringsadresse, og dermed planlægge arbejde på mange forskellige steder for den samme kunde. Når leveringsadressen er angivet på en aftale, vil alle fremtidige opgaver for aftalen blive planlagt til den adresse.

Leveringsadresse på opgaver

Det er også muligt at angive en leveringsadresse specifikt for en enkelt opgave. Det kan være nødvendigt, hvis en enkelt opgave i en serie af opgaver skal leveres til en separat adresse. Eller hvis du opretter en selvstændig opgave, som ikke er knyttet til en aftale, er det også muligt at angive en leveringsadresse for den. På den måde kan du levere din service, hvor du vil, uden at ændre kundens adresse.

Lever dine tjenester, hvor du vil.