Vi har ændret måden du logger ind på i Previsto til at være en mere enkel og sikker process baseret på industristandarder for kontogodkendelse – uden adgangskoder.

Strømlinet login uden adgangskoder

Det er hurtigt og nemt at bruge Previsto's nye login. Der er intet behov for at oprette eller administrere adgangskoder. Du får automatisk sendt en kort kode til din email som du kan logge ind med og efterfølgende er din enhed logget ind – helt sikkert.

Næste generations kontosikkerhed

At undlade personlige adgangskoder forbedrer sikkerheden dramatisk. De koder du får tilsendt er systemgenereret, kan ikke genbruges og kan kun anvendes i kort tid. Og når Previsto ikke opbevarer nogen personlige adgangskoder er det et mindre interessant mål for hackere.

Ensrettet login på tværs af enheder

Med vores unikke loginsystem, vil du opleve en ensartet brugerflade når du logger ind på alle dine enheder. Uanset om det er en smartphone, tablet, bærbar eller en anden enhed, vil du blive mødt af den samme intuitive og brugervenlige grænseflade. Det gør det nemt og problemfrit for dig at få adgang til dine data og informationer, uanset hvor du er og hvad du bruger. Velkommen til en verden af enkel og smidig planlægning med Previsto.