En længe ventet feature som mange af vore kunder har efterspurgt, er muligheden for at kunne integrere Previsto med regnskabsprogrammet e-conomic. Med vores sidste release er det nu en mulighed.

Sådan kommer du i gang

Det er ganske let at integrere Previsto med e-conomic. Vi har lavet en hjælpeside på vores support-site som guider dig igennem processen i løbet af ganske få minutter.

Se hvordan du gør her: https://docs.previsto.com/help/integration-til-regnskab/automatisk-fakturering/integration-med-e-conomic

Når du har sat din integration op, så vil Previsto automatisk importere kunder fra dit regnskab så du kan oprette opgaver og aftaler på dem. Ny kunder du opretter i Previsto vil blive oprettet i regnskabet første gang de faktureres. Og fakturaer bliver selvfølgelig automatisk oprettet når du udfører arbejde og sendt til kunden på email. (Se indstillinger til fakturering i Previsto hvis du ønsker det anderledes).

Andre kommende integrationer

Vi har planlagt at integrere med flere regnskabssystemer over tid, især i takt med at vi når længere ud over i Europa med Previsto. Den næste integration vi har planlagt er med Stripe, som ikke er et komplet regnskabssystem, men udmærker sig ved at være et gratis alternativ til fakturering og opkrævning (Kreditkort, Apple Pay m.m.)

Du kan se mere om vores planlagte integrationer her: https://docs.previsto.com/help/integration-til-regnskab/grundlaeggende-om-fakturering#kommende-integrationer