Den nye brugerflade til Previsto's indstillinger gør det nemmere at indstille Previsto efter behov

Den nye brugerflade til indstillinger er frigivet i dag og er inkluderet for alle brugere af Previsto. Den giver brugere bedre mulighed for at tilpasse Previsto efter eget behov. Det er langt enklere at danne sig et overblik over indstillingerne nu end  det nogensinde har været.

Indstillinger for medarbejdere

Medarbejdere er kernen i en forretning og derfor er det vigtigt at kunne angive rammerne for deres arbejde i virksomheden. For at forenkle det, har vi samlet alle detaljer for en medarbejders indstillinger i en samlet enkel visning hvor det er let at danne sig et overblik over medarbejderens indstillinger.

Alle indstillinger for en medarbejder er samlet i et enkelt overblik

Sikkerhed

Administration af sikkerhedsroller er nu lagt over i en ny dialog med mulighed for fokus på ændringer af sikkerheden. Dermed er det tydeligere at det er nogle ændringer der kræver ekstra opmærksomhed i forbindelse med ændringer.

Indstillinger for notifikationer til kunderne

Mange virksomheder har behov for at informere kunderne om forestående eller udført arbejde. Det kan Previsto gør via Email eller SMS. Previsto kan sende dem automatisk på bestemte tidspunkter – eller det er muligt at bede Previsto om at gøre det på et foretrukkent tidspunkt.

Vi har gjort indstillingerne til dette mere enkelt i sit udtryk og mere beskrivende.

Indstillinger for kundenotifikationer er blevet forenklet og mere selvforklarende

Alle indstillinger gjort mere overskuelige

Det ovenstående er blot et udpluk af de indstillinger der er i Previsto. Men alle indstillinger i Previsto er gjort ligeså enkle at arbejde med. Vi er sikre på at brugerne vil føle at det er nemt at indstille Previsto efter det behov der er i virksomheden.

Senere vil indstillinger for brugerens egen profil også blive flyttet ind i samme indstillingsdialog så alle indstillinger er samlet ét sted.

Vi værdsætter din feedback

Hvis du har feedback til det nye indstillingsvindue hører vi meget gerne fra dig på support@previsto.com.