Med vores seneste opdatering er der kommet en længe ventet funktion i Previsto. Når du opretter eller retter en aftale kan du nu let se datoer for hvornår du har nærliggende arbejde. Dermed kan du hurtigere finde en optimal startdato for dine aftaler.

Du kender sikkert problemet. Du er i færd med at oprette en aftale og er nået til at skulle angive hvornår aftalen skal planlægges første gang. Hvad vælger du? Hvornår er det optimalt at starte en aftale?

Mange kunder har forespurgt en mulighed for at få vist en liste med datoer hvor man alligevel er i nærheden af kunden man er ved at oprette en aftale for. Og det giver super god mening, da det vil starte et godt interval for aftalen at have første dato på et tidspunkt hvor man allerede er tæt på adressen.

Den funktionalitet er tilføjet med den seneste opdatering, men lad os kort vise dig hvordan du gør. Det er super enkelt. Du opretter blot en aftale som du er vant til og når du vælger en specifik dato for start af aftalen, har du nu følgende mulighed:

Et klik på 'lynet' giver et overblik over nærliggende arbejde

Overblikket giver dig en liste over alt planlagt arbejde de næste 30 dage indenfor 10km radius af den kunde du er ved at oprette en aftale for. På den måde behøver du ikke at forlade billedet med aftalen du er ved at oprette for at undersøge bedste opstartsdato i forbindelse med afstand til andet arbejdet.