De sidste par måneder har budt på flere nye features som samtidig for alvor tager hul på udviklingen af vore nye brugerflader til Desktop og Tablet. Vi har bl.a. udviklet et nyt Dashboard samt et helt nyt område til rapporter.

Nyt Dashboard

Redesignet Dashboard
Redesignet Dashboard

Du har måske allerede lagt mærke til det - vores Dashboard er blevet helt redesignet. Det har fået et lettere udtryk og en periodevælger der gør det nemmere at vælge gængse perioder som f.eks. sidste 30 dage eller Q2 (andet kvartal). Vi har med vilje holdt udsendet enkelt og givet særlig fokus på de elementer der er vigtigst nemlig opsummeringen og graferne.

Det nye design er en del af vores planlagte omskrivning af den nuværende brugerflade som vil være tilpasset Desktop og Tablets. I den kommende tid vil dele af brugerfladen blive optimeret og forenklet med formål at give et bedre overblik og bedre muligheder når der arbejdes fra en Computer. Det vil selvfølgelig stadig være muligt at tilgå fra en Smartphone.

Rapporter

Rapporter

En anden ting vi er tilføjet er et helt nyt skærmbillede, nemlig Rapporter som du kan tilgå fra menuen. Her kan du hente PDF-rapporter for kørsel samt forbrugt arbejdstid baseret på planlægningen i systemet. Med tiden vil vi tilføje flere rapporter til systemet for at dække de behov der opstår for data udtræk.

Fejlrettelser og andre forbedringer

Vi har desuden lavet følgende rettelser og forbedringer:

  • Hvis arbejde i en uge ikke kan planlægges automatisk, vil brugeren nu blive informeret om det.
  • Opgaver der er sprunget over får ikke længere tilsendt notifikationer forud for arbejdet.

Vi håber I bliver glade for de nye tiltag. 😃