Du vil snart komme til at se nogle ændringer i din brugerflade hvad angår din oversigt over dit Previsto abonnement og dine betalinger. Men vi vil gerne allerede nu give dig et indblik i det og forklare hvad det betyder for sikkerheden af dine betalingsoplysninger.

PCI-certificeret behandling af betalingsoplysninger

Når du indtaster dine betalingsoplysninger, sørger vi for at de bliver sendt sikkert direkte til Stripe, en PCI-certificeret betalingsudbyder der håndterer dine kortoplysninger med meget høj sikkerhed. Previsto har med andre ord aldrig haft berøring med dine kortoplysninger.

Ikke desto mindre er Previsto en del af den certificering som kræves af Visa, Mastercard osv. fordi betalingsoplysningerne indtastes via vores applikation. Previsto lever op til alle krav der stilles i den forbindelse, men for at gøre certificeringsprocessen lettere for os, har vi valgt at opgradere vores betalingsløsning til at bruge Stripe Elements der giver os mulighed for fuldautomatisk certificering på grund af en ekstrem høj sikkerhed.

STRIPE ELEMENTS KOMMER MED ET LÆKKER BRUGERVENLIGT DESIGN.

Nyt design af abonnements- og betalingsoversigt

Da vi nu alligevel var i gang med at ændre på vores betalingsløsning, følte vi at vi lige så godt kunne optimere hele vores abonnementsoversigt så den bliver lidt mere lækker og brugervenlig. Vi gør i det nye design i højere grad brug af animationer til at visualisere når ændringer til abonnementet er ved at blive opdateret på vores servere. Vi forsøger samtidig også at gøre brug at et mere kompakt design samtidig med at det føles lettere at se på.

Nedenstående video er en teaser af det kommende design.

Forsmag på ny designstil

Som du måske allerede har gættet er dette ikke bare en teaser på et enkelt skærmbillede i Previsto. Det er i høj grad også en forsmag på et helt nyt design som Previsto fremover vil anvende når vi implementerer nye skærmbilleder eller vælger at omskrive eksisterende funktioner.

Det vil vi forklare mere om i et senere blog indlæg.