En længe efterspurgt feature i Previsto er en mulighed for at organisere sine kunder i grupper med henblik på at planlægge efter det. Du kan nu oprette og inddele dine kunder i kundegrupper og forbedre planlægningen i din virksomhed på samme tid.

Hvad er kundegrupper?

I Previsto er en kundegruppe en gruppe du opretter og navngiver. Du kan selv bestemme hvilke kunder der hører i hvilken gruppe og det er uafhængigt af hvordan de er placeret geografisk. Du kan f.eks. føje alle erhvervskunder i et område i én gruppe og alle privat kunder i samme område i en anden gruppe hvis du ønsker det.

Hvad opnår du med kundegrupper?

Previsto forsøger som udgangspunkt at planlægge ud fra afstande og intervaller, men hvis kunder i samme område har forskellige intervaller eller de ved en gennemgang tages i hver sin uge, så kan de let blive forskudt ved næste planlægning da Previsto forsøger at respektere intervallet.

Med kundegrupper angiver du overfor Previsto hvilke kunder du føler hører sammen og som skal skal følges ad ved planlægningen selv hvis du på et tidspunkt tager dem forskudt. Previsto vil da lede efter kunder i samme kundegruppe når den planlægger aftalen næste gang.

Eksempel

Hvis du har nogle kunder i samme kundegruppe med 4-ugers interval hvoraf den ene tages en uge senere end de andre, så vil denne kunde tages igen allerede efter 3 uger for at falde tilbage i samme interval som de andre kunder i gruppen.

Du kan læse mere om kundegrupper på denne side.