GDPR(General Data Protection Regulation) er en EU-lovgivning der skal stramme og forene databeskyttelseslove for alle i EU. Loven træder i kraft den 25. maj 2018. Som en EU-virksomhed, opstartet og ført af indidvider der værdsætter privatliv, er vi meget opsat på at overholde GDPR.

Hvilke data indsamler vi og hvor gemmes de?

Vores website or API:

Vores servere er hosted i EU og alle vores data er ligeledes gemt i EU. På vores website bruger vi analyseværktøjer til at hjælpe os med at forstå, i anonym form, hvordan vores website bliver brugt.

Når du registrerer dig skal du angive navn, firmaoplysninger, emailadresse m.m. Vi har brug for en emailadresse for at kunne kontakte dig f.eks. når der er ændringer mht. Previsto og vores privatlivspolitik . Med hensyn til de data du indtaster om dine kunder, så er navn og adresse påkrævet oplysninger. Hvad du derudover indtaster om dine kunder er helt op til dig.

De oplysninger du indtaster bliver gemt i en database og er tilgængelig for vores ansatte. Du kan se og ændre de oplysninger du har angivet på din profilside når du er logget ind. Sensitive data i vores database er krypteret. Databasen er beskyttet og kun tilgængelig via krypterede forbindelser. Vi tager jævnligt backup af vores data og gemmer den i EU.

Udover hostning af servere og analyseværktøjer, bruger vi underdatabehandlere til følgende:

  • Adresseopslag
  • Afsendelse af Mail og Sms
  • Administration af nyhedsbreve
  • Administration af betalinger

Finansielle informationer:

Hvis du bliver en betalende kunde vil du skulle oplyse os og vores betalingspartner om betalingsoplysninger. Vi vil ikke kunne se dine kreditkortoplysninger - det er kun vores underdatabehandler(en PCI-godkendt enhed) der har adgang til det. Som med enhver anden virksomhed deler vi vores finansielle data med bogholdere og de relevante skattemyndigheder.

Sletning af data

Enhver bruger (betalende eller ej) kan anmode om at få deres konto slettet på hvilket som helst tidspunkt. Det kan gøres under “Virksomhed” når du er logget ind eller ved at kontakte os. Gratis konti der ikke har været brugt i mere end 6 måneder vil automatisk blive slettet. For betalende kunder er vi nødsaget til at opbevare finansielle oplysninger til skattemyndighederne selv efter anmodning om sletning af data.

Databehandleraftale

Når du registrerer dig hos os bliver du bedt om at acceptere vores betingelser. Ved at acceptere vores betingelser accepterer du også vores databehandleraftale som du frit kan downloade. Det er ikke nødvendigt at underskrive et særskilt dokument.

Spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@previsto.com.


Hold dig opdateret

Ved større ændringer til dette dokument eller vores databehandleraftale, vil det blive informeret via vores nyhedsbrev og vores blog.