Tilbage i maj skrev vi om at en ny brugerflade til smartphone var på vej. Vi har arbejdet mange timer på at gøre den klar og har over en længere periode arbejdet med udvalgte virksomheder til at teste vores nye app. Vi er derfor glade for endeligt at kunne frigive vores App til Android og iPhone.

Målet med vores App

Da vi gik igang med at udvikle vores nye app, gik vi tilbage til tegnebrættet og undersøgte de forskellige brugsscenarier. Det vi ofte hørte var at Previsto på nogle telefoner virkede langsomt. Andre gav udtryk for at der var for mange tryk rundt i brugerfladen og at der simpelthen var for mange funktioner til når man var på farten.

Al den feedback tog med os ind i koderummet og tog udgangspunkt i at vores app skulle være mere enkel end den brugerflade vi har haft hidtil. Den skulle være æstetisk, lidt mere "smooth" selv på ældre mobiltelefoner. Samtidig ville vi gerne have den til at matche det design man er vant til på sin mobil hvad enten det er Android eller iPhone.

Vores mål er med andre ord ikke at have alle funktioner tilgængelig i vores app. Vi har udvalgt de funktioner der er behov for når man er på farten og udeladt funktioner man kun har brug for når man er på hjemme på kontoret.

Previsto på smartphone har et enkelt udtryk

Installér Previsto på din mobil

Det er enkelt at installere Previsto på en smartphone. Det kræver blot at du har en telefon med et af følgende systemer:

  • Android 5 eller nyere
  • iOS 11.0 eller nyere

På din telefon åbner du din Appstore og søger efter "Previsto" som vist i nedenstående video.  

Brug Previsto på smartphone når du er på farten

Vi har gjort meget for at Previsto skulle være let at bruge på din telefon. Der er kun ganske få tryk på skærmen for at nå de meste basale informationer om dine kunder og opgaver.

Se et preview af hvor let det er i nedenstående video - og hvorfor ikke installere app'en på din egen telefon? 😊

Previsto's app er let at bruge på farten