Vi har ønsket at give jer brugere en mulighed for at redigere i de notifikationer, som kan benyttes forud for et kundebesøg og ved udført opgave. Det er nu muligt! Hvad er der sket? Få et hurtigt indblik i mulighederne her.

Grundlæggende indstillinger

Det er vigtigt, at du sørger for at få styr på de grundlæggende indstillinger fra dag 1. Previsto har muligheden for at hjælpe dig med eksempelvis varsling af kunder forud for dit besøg og fremsendelse af en besked via mail eller SMS efter udført arbejde - en stor hjælp som dokumentation for dit besøg.

Først skal du gå til Virksomhed og derefter vælge Notifikationer. Her kan du indstille dine grundindstillinger for alle kunder. Ønsker du at tilpasse for visse kunder, gøres dette under selve kunden.

I det store og hele kan det betale sig for dig at følge vores vejledning på denne side: Hjælp til notifikationer. Men hvad er så det nye?

Du bestemmer indholdet!

Nyheden finder du, hvis du vælger at fjerne afkrydsningen i dette felt:

Når du har fjernet afkrydsningen, vil du opleve at denne boks kommer frem:

Hvorvidt du ønsker at gøre brug af begge eller blot den ene mulighed er op til dig. Ikke desto mindre har du muligheden for at sende dine kunder lige nøjagtigt den besked du ønsker.

Du kan bruge op til 4000 tegn. En SMS kan indeholde 160 tegn. Vælger du at skrive en tekst der er længere, vil den blot blive beregnet som flere SMS'er, men din kunde vil naturligvis modtage den som en sammenhængende SMS.

Vi håber, at I vil blive glade for den nye notifikationsmulighed.