Planlægning af gode ruter er svært, men planlægning af optimale ruter når der er flere medarbejdere involveret er nærmest umuligt. Men nu kan du bruge Previsto med flere medarbejdere og automatisk få beregnet de mest optimale ruter for dem.

Så let opretter du nye medarbejdere

Du kan nemt oprette nye medarbejdere når du er logget ind i din virksomhed i Previsto. I venstre side i menu’en klikker du på medarbejdere. Derefter skal du blot:

  1. Klikke på ‘+’ nederst på siden.
  2. Indtaste navn, email, brugernavn og kodeord.
  3. Klik ‘Opret medarbejder’.

Den nye medarbejder vil få tilsendt en velkomst mail og er øjeblikkeligt knyttet til din virksomhed. Medarbejderen kan fx. logge ind via sin mobile enhed og se sin arbejdsplan. Du kan læse mere om oprettelse af nye medarbejdere i vores hjælpesektion.

De fordele du opnår

Når du planlægger ruter for flere medarbejdere kan det som sagt være utroligt svært at overskue hvordan planen skal lægges for at der køres så lidt som muligt og arbejdstiderne overholdes. Tænk bare over udfordringen når:

  • en medarbejder bliver syg eller skal have ferie.
  • nogle kunder kun må varetages af bestemte medarbejdere.
  • en kunde flytter.
  • du får flere kunder der skal tages med i overvejelserne når du fordeler arbejdet på dine medarbejdere.

Previsto gør det altsammen automatisk for dig. Den laver lynhurtigt mange tusinde løsningsforslag og vælger den der passer bedst til dit scenarie. Er der noget særligt der kræver en tilpasning, så kan du let gøre det manuelt i planen hvorefter Previsto optimerer igen med tanke på din manuelle justering.