Jo flere kunder du har, desto flere krav stilles der. En af de ting der ofte stilles krav om er hvornår på dagen arbejdet bliver udført hos kunden - altså et servicevindue eller tidsvindue. Derfor er vi glade for at kunne fortælle at Previsto nu understøtter servicevinduer for den enkelte kunde.

Sådan angiver du et servicevindue

Det er nemt at angive et servicevindue for en kunde. Når du editerer en kunde kan du på fanen Planlægning vælge hvornår servicevinduet skal starte og hvornår det skal slutte. Som udgangspunkt er servicevinduet hele dagen, men du kan justere det helt efter de behov du eller kunden har.

Så snart du er tilfreds og har gemt dine ændringer vil Previsto genplanlægge de ruter kundens arbejde er på og optimere dem i henhold til kundens nye servicevindue.

Du kan læse mere om angivelse af servicevindue på hjælpesektionen for oprettelse af kunder.

Det opnår du med servicevinder

Når du anvender servicevinduer får du automatisk taget højde for at nogle kunder skal tages på bestemte tidspunkter i løbet af dagen. Har du en enkeltmandsvirksomhed får du planlagt ruter der så vidt muligt matcher servicevinduerne så du er os kunderne i henhold til det tidspunkt på dagen I har aftalt.

Har du en større virksomhed med flere medarbejdere og samtidig mange kunder i samme område der skal tages i samme tidsrum, vil Previsto automatisk fordele arbejdet mellem medarbejderne hvis det er nødvendigt.

Servicevinduerne har dog en vis elastik indbygget. Previsto vil gøre sit bedste for at lægge arbejdet i servicevinduet, men kan det ikke lade sig gøre vil den lægge arbejdet så tæt på servicevinduet den kan.