Som nævnt i tidligere indlæg er det ikke altid muligt at planlægge præcist hvad der skal laves hos kunden. Det har allerede været muligt at ændre i opgaverne eller fjerne en opgave der alligevel ikke skulle udføres, men vi har fornyligt givet dig endu flere muligheder.

Tilføje arbejde til eksisterende opgave

Previsto giver dig nu mulighed for at tilføje et nyt stykke arbejde til den opgave du har hos kunden. Du behøver ikke at have en lavet en aftale for at tilføje det. Det kan jo være kunden på stedet beder dig om at udføre noget du aldrig har lavet hos ham før, og nu har du mulighed for på stedet at sige ‘ja tak’, aftale en pris og få det med på fakturaen få minutter efter.

Tilføj til opgave

Ændringerne gælder kun for denne ene opgave og vil ikke ændre i den eller de aftaler du ellers har med kunden.

Tilføjelse af ekstra opgave

Af og til ønsker en kunde at man kommer og udfører noget ekstraordinært arbejde for dem udenfor det aftalte interval. Men det har indtil nu krævet at man skulle lave en aftale på en specifik dato, velvidende at man ikke ville komme til at bruge den aftale igen da det blot var en enkeltstående opgave.

Vi har tilføjet muligheden for at du kan oprette en opgave hos en kunde direkte fra planoversigten. Du vælger blot en arbejdsplan hvorefter du kan tilføje en ny opgave til arbejdsplanen. Ligesom de andre opgaver kan de markeres udført og blive faktureret.